OM SMART ELSERVICE

Företaget grundades.

Smart Elservice grundades av Mattias Jonasson våren 2021.

Idag består företaget av en Elinstallatör och en Elektriker som erbjuder tjänster i Sollefteå kommun med omnejd. Precis som namnet antyder erbjuder vi tjänster inom det elektriska, framför allt installationer, reparationer och annat kopplat till el i hem och på kontor.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med både små och stora projekt, men det är framför allt inom service och mindre uppdrag som vi riktar in oss på med Smart Elservice.

Ordet smart i företagsnamnet syftar dels på vårt sätt att jobba smart och effektivt för kundernas bästa men även på klimatsmarta lösningar, energieffektivitet och lösningar inom området ”smarta hem”. Det handlar om allt från hållbarhet och omtanke om miljön till lösningar för att övervaka och styra exempelvis belysning, uppvärmning, laddstolpar för elbilar för att få koll på sin elförbrukning och minska energiåtgången så mycket som möjligt.


Mattias Jonasson - Elinstallatör

Jag utbildade mig till Elektriker genom 3årig gymnasialutbildning 2002-2005. Jag har jobbat som anställd elektriker de senaste 17 åren, men varit sugen på att starta eget företag rätt länge. Jag är född och uppvuxen i Stockholm men min sambo kommer från Näsåker så våren 2021 flyttade vi upp med hela familjen. Vilket även blev ett bra tillfälle att ta det steget att starta eget. Samuel Lundgren - Elektriker

Född och uppvuxen i Näsåker. Har utbildat sig till Elektriker genom 3årig gymnasialutbildning 2017-2020.


Vi värderar högt att lämna våra kunder trygga och nöjda efter utfört arbete.